Öbergs Kokbok

recept från vardag till fest

tisdag 24 januari 2012

Chokladbollar

100 gram smör
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
3 dl havregryn
3 msk kallt vatten (kaffe)

Smält smöret. Kör sen ihop allt i matberedarn. Låt stelna i kylskåp. Forma till bollar och rulla i pärlsocker eller kokos.
Upplagd av Öbergs Kokbok kl. 04:08
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest
Etiketter: Bakat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Leta i den här bloggen

Etiketter

  • Allmänt (6)
  • Bakat (17)
  • Efterrätt (5)
  • Fisk (7)
  • Korv (1)
  • Kyckling (6)
  • Köttfärs (7)

Bloggarkiv

  • ►  2014 (4)
    • ►  februari (4)
  • ►  2013 (4)
    • ►  oktober (1)
    • ►  april (3)
  • ▼  2012 (37)
    • ►  december (1)
    • ►  juli (3)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (1)
    • ►  februari (1)
    • ▼  januari (30)
      • Mammas korvstroganoff
      • Mammas ströäppelkaka
      • Banankaka
      • Kycklingpaj
      • Mammas lax
      • De godaste saffransbullarna med vanilj
      • Annies snabba laxpasta
      • Lena Åsblands laxburgare
      • Rice Crisp tårta de lux
      • Tildas kolatårta
      • Leilas Chokladfondant
      • Erika Johanssons fisksoppa
      • Mintchokladtårta
      • Mammas biscotti
      • Zs superefterrätt
      • Kesopannkakor
      • Snabba middagen
      • Pasta med tonfisksås
      • Öbergs bröd
      • Alexanders kärlekskladdkaka
      • Annas cookies
      • Müsli
      • Svarta lådan
      • Kinakyckling
      • Chokladbollar
      • Tacopaj
      • Mammas hela kyckling i ugn
      • Färsbiffar med mozzarella och tomatsås
      • Karlssons Noblessekakor
      • Alexanders Pasta

Om mig

Öbergs Kokbok
Visa hela min profil
Temat Bildfönster. Temabilder från kamisoka. Använder Blogger.